Privacy Policy

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je gegevens zal nimmer aan derden worden verkocht en/of verstrekt. Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we van u verzamelen als u onze website  gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Samen GRIP. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. U dient zich ervan bewust te zijn dat Samen GRIP niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Samen GRIP

www.samengrip.nl

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 11 juni 2018

Bescherming persoonsgegevens

Samengrip.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens alleen om diensten waar u om gevraagd heeft te voldoen. Uw persoonlijke gegevens worden niet zonder uw toestemming verstrekt aan derden. Door ons een e-mail te sturen kunt u uw gegevens verwijderen. Uw gegevens worden meteen uit ons bestand verwijderd en zullen niet worden bewaard.

Met welk doel gebruiken we de persoonsgegevens?

​Wanneer u zich aanmeldt voor kindertherapie of coaching, vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Samen GRIP. We verzamelen geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid, tenzij we van te voren uw toestemming hiervoor hebben verkregen. De informatie wordt dus niet met derden gedeeld.

Mogelijk start Samen GRIP in de toekomst een (commerciële) nieuwsbrief, we doen dit alleen met de gegevens die je hebt ingevoerd om de nieuwsbrief te ontvangen of via het downloaden van gratis documenten via de website. Maar niet zonder toestemming met de opgegeven gegevens die via de e-mail of het contactformulier zijn binnengekomen. Wanneer jij ons een e-mail stuurt of het contactformulier invult, zijn jouw naam en e-mailadres nodig om jou van een reactie te kunnen voorzien.

Door de gegevens aan ons te verstrekken geef je ons toestemming om de gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken. De persoonlijke gegevens die je invoert op Samen GRIP worden altijd vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.

 

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens kunnen zijn: voornaam, achternaam, geslacht, e-mailadres, telefoonnummer, adresgegevens, bedrijfsnaam, data van eerdere hulpbronnen, geboortedatum (om onze diensten uit te kunnen voeren of ter facturatie). Voorts verwerken wij persoonsgegevens voor zover wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals ten behoeve van belastingaangifte. De gegevens van het boekhoudsysteem worden wettelijk verplicht gedurende 7 jaar bewaard. Wij bieden alle cliënten en bezoekers van de website de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Communicatie

Wanneer je ons een e-mail of andere berichten stuurt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Samen GRIP. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

De gegevens over cliënten op papier, worden na afsluiting van het traject, vernietigd. Ten behoeve van de beveiliging van de interne netwerkgegevens wordt Firewall van McAfee en Windows Defender gebruikt.

Vanwege het vertrouwelijke karakter van onze dienstverlening (kindertherapie en coaching) worden er niet zomaar zonder toestemming van de cliënt of diens wettelijk vertegenwoordiger rapportages verstrekt aan derden mits de cliënt of zijn/haar omgeving geen gevaar loopt. In dit laatste geval zal altijd worden gemeld bij de cliënt of diens wettelijk vertegenwoordiger dat er rapportages verstrekt worden en aan welke instantie.

Welke gegevens worden ‘achter de schermen’ verzameld en opgeslagen en voor welke doeleinden?

Samengrip.nl maakt gebruik van cookies en andere technologieën (Google Analytics) om het online gebruiksgemak voor u te vergroten en om na te gaan hoe de site gebruik wordt. Op basis daarvan worden onze  diensten verbetert. Samengrip.nl heeft geen toegang tot of controle over de cookies die door derden op uw pc worden geplaatst en worden gebruikt.

Als u cookies wilt uitschakelen, kunt u dit doen via uw browser. Meer gedetailleerde informatie over het beheer van cookies met specifieke webbrowsers kunnen worden gevonden op de browsers van de betreffende websites.

Google Analytics

Via samengrip.nl wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Deze doorgifte van gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie  die Google verzameld wordt zoveel mogelijk geanonimiseerd.

Social media buttons

Op samengrip.nl zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code  die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van betreffende sociale media om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die ze verzamelen wordt zoveel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door de sociale media.

Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Meer informatie over het privacybeleid van Facebook vind je hier. Jouw gegevens kunnen door Facebook ook worden doorgegeven naar de Verenigde Staten. Deze doorgifte van gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over de doorgifte van gegevens naar de Verenigde Staten door Facebook vind je hier.

Verwijderen van tracking codes geplaatst door derden

Sommige tracking cookies worden geplaatst door derden die onder meer via onze website advertenties aan je vertonen. Deze cookies kan je centraal verwijderen via Your Online Choices zodat ze niet bij een website van een derde teruggeplaatst kunnen worden.

Meer informatie over cookies?

Op de volgende websites kan je meer informatie over cookies vinden: Cookierecht.nl
Consumentenbond: “Wat zijn cookies?
Consumentenbond: “Waarvoor dienen cookies?
Consumentenbond: “Cookies verwijderen
Consumentenbond: “Cookies uitschakelen
Your Online Choices: “A guide to online behavioural advertising

Vragen en feedback

Mocht u vragen hebben over of feedback hebben op onze privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen.

30 januari 2017